x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
Subtract. 1) 1 - 6

Question : Subtract. 1) 1 - 6 : 2151860

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

Subtract.

1) 1 - 6

A) 7

B) -5

C) -7

D) 5

2) -4 - 6

A) -10

B) 2

C) -2

D) 10

3) -10 - (-3)

A) -13

B) 13

C) -7

D) 7

4) 6 - (-5)

A) -1

B) -11

C) 1

D) 11

5) -18 - 18

A) 36

B) -36

C) 0

D) -18

6) -5 - (-5)

A) 0

B) -5

C) 5

D) 1

7) 0 - (-18)

A) -18

B) 0

C) 36

D) 18

8) 8 - (-8)

A) 0

B) 16

C) -16

D) 8

9) 88 - 69

A) 19

B) -157

C) -19

D) 157

10) -26 - (-51)

A) -77

B) 77

C) -25

D) 25

11) - (2/5) - (- (1/5))

A) (1/50)

B) (1/5)

C) - (1/10)

D) - (1/5)

12) (2/5) - ((1/15))

A) - (1/15)

B) (1/3)

C) - (1/3)

D) - (1/75)

13) (5/7) - 3

A) (2/7)

B) - (16/7)

C) (16/7)

D) - (26/7)

14) (1/4) - (-5)

A) (3/2)

B) - 1

C) - (19/4)

D) (21/4)

15) 4 - (- (5/6))

A) (29/6)

B) (3/2)

C) - (1/6)

D) (19/6)

16) -5.9 - (-3.8)

A) 9.7

B) -9.7

C) -2.1

D) 2.1

17) (-0.32) - (0.61)

A) -0.29

B) -0.1952

C) -0.93

D) -0.19

18) -3.17 - 2.17

A) -5.34

B) 5.34

C) -1

D) 1

19) -111 - (-61.7)

A) -172.7

B) -49.3

C) 49.3

D) 172.7

20) 5 - (-6.809)

A) -11.809

B) 11.809

C) -1.809

D) 1.809

21) Subtract -7 from 2.

A) 5

B) -5

C) 9

D) -9

22) Subtract -10 from -2.

A) 12

B) 8

C) -12

D) -8

23) Subtract 28 from -17.

A) 11

B) -45

C) 45

D) -11

24) Subtract -14 from -36.

A) -50

B) 22

C) 50

D) -22

Combine the numbers.

25) 8 + (-6) - (-5)

A) 9

B) 7

C) -7

D) -3

26) 8 - (-15) + (-12)

A) -19

B) -11

C) 5

D) 11

27) 17 - (-16) + 9 + (-13)

A) -23

B) 29

C) -11

D) 23

28) 16 + (-19) - 6 + (-5)

A) 36

B) -4

C) -14

D) -2

29) -15 + 3 - 9 - (-3)

A) -6

B) -24

C) -18

D) -12

30) -19 + 13 - 16 - (-18) + (-9)

A) -25

B) -13

C) -17

D) -49

31) -19 - 0 - (-1) - 8 + 5

A) -5

B) -7

C) -21

D) -17

32) -10 + 12 - 15

A) -37

B) 17

C) -13

D) -7

33) 15 + 11 + 3

A) 23

B) 7

C) 29

D) 1

34) 5.8 - (- 2.9) + 2.6

A) 6.1

B) -0.3

C) 5.5

D) 11.3

Solve the problem.

35) Sean has $471 in his savings account. After he withdraws $63, what will his balance be?

A) -$408

B) $534

C) -$534

D) $408

36) Trader Tower stands at 2009 feet high. Exchange Emporium is 839 feet tall. How much taller is Trader Tower than Exchange Emporium?

A) 2848 feet

B) 1170 feet

C) -2848 feet

D) -1170 feet

37) The temperature at 5:00 was -3° C. Four hours later, it was -14° C. What was the change in temperature?

A) -17° C

B) 11° C

C) 17° C

D) -11° C

38) The difference between a country's exports and imports is called the country's trade balance. If a country had $43 billion in exports and $135 billion in imports, what was the country's trade balance?

A) -$178 billion

B) -$92 billion

C) $92 billion

D) $178 billion

39) A plane is flying over the ocean at a height of 15,458 feet above sea level. The depth of the ocean directly below the plane is 17,162 feet. How high is the plane above the ocean floor?

A) 32,620 feet

B) 1704 feet

C) 1804 feet

D) 32,720 feet

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
Algebra 2 Months Ago 22 Views
This Question has Been Answered!

Related Answers
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
12273 Algebra Questions Answered!
Post a Question