x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
Simplify the exponential expression.

Question : Simplify the exponential expression. : 2151828

Simplify the exponential expression.

1) 9294

A) 98

B) 816

C) 96

D) 818

2) yy2

A) y2

B) y3

C) 2y3

D) 2y2

3) x5x2

A) 10x

B) x7

C) 7x

D) x10

4) (-9x9)(8x7)

A) -72x16

B) 72x63

C) -72x63

D) 72x16

5) (-9x2y)(-5x6y4)

A) -45x8y4

B) 45x8y5

C) 45x12y4

D) -14x8y4

6) (43/46)

A) (1/64)

B) -4032

C) (1/2)

D) 64

7) (x11/x8)

A) (1/x3)

B) x19

C) x3

D) x9

8) (x2/x6)

A) (1/x4)

B) - (1/x4)

C) x4

D) -x4

9) (2x6/x3)

A) 8x3

B) 2x9

C) 6x

D) 2x3

10) (-64x11/8x4)

A) x6

B) -8x7

C) x7

D) -8x6

11) (x13y11/x6y2)

A) x6y8

B) x7y9

C) xy9

D) x6y9

12) (-18x12y7/6x2y2)

A) -3x9y10

B) -3x9y4

C) -3x10y5

D) x10y5

13) (16x7/8x11)

A) (2/x4)

B) (2/x3)

C) 2x4

D) 2x3

14) (-16x12y12z3/4x6y7z2)

A) x6y5z

B) -4x6y5

C) -4x5y4z

D) -4x6y5z

15) 60

A) -1

B) 6

C) 0

D) 1

16) (-7)0

A) 7

B) 0

C) -1

D) 1

17) -80

A) 8

B) -1

C) 0

D) 1

18) x7y0

A) x7

B) (1/x7)

C) 0

D) 1

19) -4y0

A) 0

B) 1

C) -3

D) -4

20) (14b)0

A) b

B) 14

C) 1

D) 0

21) ((-24x7y7/6x3y3))0

A) -4x4y4

B) 0

C) 1

D) x4y4

22) 4-2

A) -16

B) 16

C) (1/16)

D) (1/8)

23) (-3)-4

A) -81

B) - (1/81)

C) 81

D) (1/81)

24) -3-4

A) (1/12)

B) -81

C) 81

D) - (1/81)

25) 4-34

A) 64

B) (1/64)

C) (1/16)

D) 16

26) 353-6

A) (1/3)

B) -3

C) - (1/3)

D) 177,147

27) x5x-2

A) (1/x3)

B) x3

C) - (1/x3)

D) -x3

28) x-9x5

A) -x4

B) x4

C) - (1/x4)

D) (1/x4)

29) x2y-4

A) y4x2

B) (x2/y10)

C) (x2/y4)

D) y10x2

30) 5x-3y7

A) (5y7/x3)

B) (5x3/y7)

C) (5/x3y7)

D) (y7/5x3)

31) (x-8/x3)

A) (1/x5)

B) (1/x11)

C) x11

D) (1/x24)

32) (x-6/y-4)

A) (x6/y4)

B) (y4/x6)

C) x6y4

D) (1/x6y4)

33) (x2y-2/z-7)

A) (x2z2/y7)

B) (y2/x2z7)

C) (x2z7/y2)

D) (z7/x2y2)

34) (12x17y9/6x16y-4)

A) 2xy5

B) 2xy13

C) 2x33y13

D) 12xy13

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
Algebra 2 Months Ago 28 Views
This Question has Been Answered!

Related Answers
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
12273 Algebra Questions Answered!
Post a Question