x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
Decide whether the given number is a solution of the given equation.

Question : Decide whether the given number is a solution of the given equation. : 2151657

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

Decide whether the given number is a solution of the given equation.

1) Is 15 a solution of k - 2 = 13?

A) Yes

B) No

2) Is 4 a solution of y + 2 = 6?

A) Yes

B) No

3) Is 6 a solution of 6x = 42 - x?

A) Yes

B) No

4) Is 5 a solution of 20 - p = 15?

A) Yes

B) No

5) Is 0 a solution of h - 1 = -1?

A) Yes

B) No

6) Is -10 a solution of 10 + x = 0?

A) Yes

B) No

7) Is -15 a solution of 4c + 3 - 3c = -23 + 11?

A) Yes

B) No

8) Is 17 a solution of 8c + 3 - 7c = -20+ 6?

A) Yes

B) No

9) Is 12 a solution of 4(x - 5) = 31?

A) Yes

B) No

Solve.

10) b + 3 = 18

A) -15

B) 15

C) -21

D) 21

11) -13 = a - 17

A) -30

B) 4

C) 30

D) -4

12) s - 16 = 6

A) -22

B) -10

C) 22

D) 10

13) 28 = n - 22

A) -6

B) -50

C) 6

D) 50

14) x + 1/9 = 8/9

A) 2/3

B) 7/9

C) 7/8

D) 1

15) x – 1/6 = 5/6

A) 4/5

B) 1

C) 2/3

D) 1/2

16) x + 1/5 = - 1/30

A) – 1/15

B) – 6/25

C) – 2/35

D) – 7/30

17) x + 3 = -27 + 6

A) 24

B) -36

C) -24

D) 36

18) -3 - 25 = m - 15

A) -43

B) 13

C) 43

D) -13

19) x + 6.9 = 23.6

A) 30.5

B) 30

C) 16.2

D) 16.7

20) y - 13.1 = 0.6

A) 13.7

B) 12.5

C) 13.2

D) 12

21) x - 7.2 = 22

A) 29.2

B) 28.7

C) 14.8

D) 14.3

22) 13x = -3 + 12x

A) -2

B) -3

C) 9

D) 3

23) 11z + -17 = 12z

A) -17

B) 17

C) -6

D) -16

24) 5x - 4x + 8 = 8

A) 16

B) 8

C) 0

D) -8

25) 9x - 16 - 8x = 7

A) -23

B) 9

C) -9

D) 23

26) 3x + 3 - 2x = 11 - 20

A) 12

B) -34

C) -12

D) 34

27) x - 78,865 = 89,037

A) -167,902

B) 11,828

C) 167,902

D) -11,828

28) In accounting, a company's annual net income, I, can be computed using the relation I = R - E where R is the total revenue for the year and E is the total of expenses for the year. At the end of its fiscal year, a corporation had a net income of $45,000,000 During the year, the corporation incurred a total of $773,000,000 in expenses. What was the corporation's total revenue for the year?

A) $828,000,000

B) $728,000,000

C) $808,000,000

D) $818,000,000

 

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
Mathematics 5 Months Ago 32 Views
This Question has Been Answered!

Related Answers
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
56972 Mathematics Questions Answered!
Post a Question