x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
Add. 1) 22 + 40

Question : Add. 1) 22 + 40 : 2151854

MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

Add.

1) 22 + 40

A) 61

B) 63

C) 62

D) -18

2) -19 + (-22)

A) 41

B) 3

C) -41

D) -3

3) -19.5 + (-13.6)

A) -5.9

B) 5.9

C) 33.1

D) -33.1

4) - (2/11) + (- (3/11))

A) - (5/11)

B) (5/11)

C) - (5/22)

D) - (1/11)

5) - ((2/3) + (1/18))

A) - (1/7)

B) - (1/6)

C) - (13/18)

D) - (20/27)

6) - 16.51 + (- 3.4)

A) -19.91

B) -19.55

C) 13.11

D) -13.11

7) 8 + (-10)

A) -18

B) -2

C) 18

D) 2

8) -12 + 10

A) -22

B) 2

C) -2

D) 22

9) -18.3 + (-23.6)

A) -41.9

B) 5.3

C) 41.9

D) -5.3

10) -131 + 27

A) 158

B) 104

C) -158

D) -104

11) 3.715 + (-6.396)

A) -2.681

B) 2.681

C) -10.111

D) -10.011

12) 12.36 + (- 12.7)

A) 0.34

B) 0.29

C) -0.34

D) -25.06

13) (3/5) + (- (1/10))

A) (1/2)

B) - (7/10)

C) - (1/2)

D) (7/10)

14) - (1/4) + (6/7)

A) (17/7)

B) (5/28)

C) (17/28)

D) (5/7)

15) (7/9) + (- (4/6))

A) (1/3)

B) (2/3)

C) (1/9)

D) (1/18)

16) -20 + (- 9) + 16

A) -45

B) -13

C) 27

D) 5

17) 13 + (-3) + 13 + (-21)

A) -24

B) 18

C) 50

D) 2

18) 9.69 + 7.99 + (- 2.9)

A) 14.78

B) -4.6

C) -1.2

D) 20.58

19) -1.6 + 0.9 + (-0.2) + 0.8

A) 3.7

B) 0.3

C) -0.1

D) 3.1

Solve the problem.

20) A deep-sea diver dives from the surface to 144 feet below the surface. She then dives down 13 more feet. Find the diver's depth.

A) 160 feet below the surface

B) 157 feet below the surface

C) 129 feet below the surface

D) 131 feet below the surface

21) Lauren scored 20 points in her basketball game on Monday, 10 on Wednesday, 6 on Friday, and 15 on Saturday. Find her total points scored for the week.

A) 52 points

B) 51 points

C) 50 points

D) 36 points

22) The Neighborhood Lemonade Stand, Inc. reported net incomes of -$491, -$143, and -$338 for the past three years. What was its total net income for these three years?

A) -$634

B) -$481

C) $972

D) -$972

23) On part of a scenic tour of underground caves, Dave and Neil started at an elevation of 40 feet below sea level. They then rose 20 feet. Represent their distance below sea level as a signed integer.

A) -60 feet

B) -20 feet

C) 20 feet

D) 60 feet

24) At the start of a chemistry experiment, Sarah measured the temperature of a liquid to be -5° C. At the end of the experiment, it had risen 35° C. What was the liquid's temperature at the end of the experiment?

A) -30° C

B) 40° C

C) -40° C

D) 30° C

25) In a card game, it is possible to have a negative score. If Ellie's score is 16, what is her new score if she loses 36 points?

A) -52 points

B) 20 points

C) -20 points

D) 52 points

26) A deep-sea diver dives from the surface to 206 meters below the surface and then swims up 11 meters, down 16 meters, down another 27 meters, and then up 22 meters. Find the diver's depth after these movements.

A) 216 meters below the surface

B) 238 meters below the surface

C) 162 meters below the surface

D) 130 meters below the surface

27) Jared borrowed $273 from his friend Linda. He paid her back $30, but then had to borrow another $97. How much does he still owe her?

A) $146

B) $400

C) $340

D) $206

28) The population of a particular species of insect was 10,000 in 1960. In 1980, there were 1600 fewer, and this year, there are 3400 fewer. What is the current population?

A) 5000 insects

B) 8200 insects

C) 11,800 insects

D) 15,000 insects

29) The temperature on a November morning is -10° F at 2a.m. If the temperature drops 4° by 3 a.m., rises 9° by 4 a.m., and then drops 5° by 5a.m., find the temperature at 5 a.m.

A) 28° F

B) 10° F

C) -28° F

D) -10° F

30) Gina has $273 in her checking account. She writes a check for $38, makes a deposit for $80, and then writes another check for $104. Find the amount left in her account. (Write the amount as an integer.)

A) 51 dollars

B) -51 dollars

C) -211 dollars

D) 211 dollars

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
Algebra 6 Months Ago 44 Views
This Question has Been Answered!

Related Answers
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
17303 Algebra Questions Answered!
Post a Question