x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
20.3   Short Answer 1) In programming, ________ means looping through a

Question : 20.3   Short Answer 1) In programming, ________ means looping through a : 1907261

20.3   Short Answer

1) In programming, ________ means looping through a series of statements to repeat them.

Answer:  iteration

2) A(n) ________ controls a for statement in JavaScript.

Answer:  iteration variable

3) The main iteration statement in JavaScript is the ________ loop.

Answer:  for

4) A(n) ________ test is the proper programming term for what is usually called the <continuation> test of a loop.

Answer:  termination

5) The amount an iteration variable is changed after each cycle of a loop is known as a(n) ________.

Answer:  step, step size

6) In JavaScript, '\n' is the ________ symbol.

Answer:  new line

7) The point at which an indexing begins, i.e., the least index, is the ________.

Answer:  index origin

8) A(n) ________ is an indexed base name.

Answer:  array

9) The index origin in JavaScript is ________.

Answer:  0

10) An array index is also called a(n) ________.

Answer:  subscript

11) The proper programming term for continuation test is ________ test because it checks to see if the loop should terminate.

Answer:  termination

12) In animation, one of many images rapidly redrawn that creates the illusion of motion is a(n) ________.

Answer:  frame

13) i++ is an example of ________ notation, and it means the same as i = i + 1.

Answer:  post increment

14) Loading images ahead of time is called ________.

Answer:  prefetching

15) The number of elements in an array is referred to as the array ________.

Answer:  length

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
English 8 Months Ago 285 Views
This Question has Been Answered!

Related Answers
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
12971 English Questions Answered!
Post a Question