x
Info
x
Warning
x
Danger
 / 
 / 
 / 
11) All for loops should have a <continuation> test. Answer:  TRUE Explanation: 

Question : 11) All for loops should have a <continuation> test. Answer:  TRUE Explanation:  : 1907259

11) All for loops should have a <continuation> test.

Answer:  TRUE

Explanation:  Loops should test to see if they should continue.

12) The only way to stop an infinite loop is to restart the computer.

Answer:  FALSE

Explanation:  There are ways to stop the loop short of rebooting.

13) You can put a loop inside another loop.

Answer:  TRUE

Explanation:  This is called a nested loop.

14) An array index must be a non-negative integer.

Answer:  TRUE

Explanation:  An array index cannot be negative and it cannot have a decimal.

15) The continuation operation of a for loop has the same form as the predicate in a conditional statement.

Answer:  TRUE

16) Off-by-One Error is an uncommon error in computing.

Answer:  FALSE

Solution
5 (1 Ratings )

Solved
English 1 Year Ago 295 Views
This Question has Been Answered!
Unlimited Access Free
Explore More than 2 Million+
  • Textbook Solutions
  • Flashcards
  • Homework Answers
  • Documents
Signup for Instant Access!
Ask an Expert
Our Experts can answer your tough homework and study questions
12971 English Questions Answered!
Post a Question